Sailcenter is de grootste gespecialiseerde watersportwinkel voor open zeilboten en catamarans. In onze shop op Marina Muiderzand verkopen wij bijna ieder type open zeilboot, onderdelen, aanverwante watersportartikelen en zeilkleding voor zowel de recreatieve zeiler als de (top) wedstrijdzeiler.

Importeur
Wij zijn de officiële importeur van:
  • Laser (LaserPerformance) zeilboten
  • Dart catamarans
  • 29er, 49er, Waszp en Musto Skiffs (Ovington)
  • Winner, McLaughlin en SailQube Optimisten
  • VSR Ribs

Onderdelen
Wij hebben alle originele onderdelen (Laser onderdelen, Optimist onderdelen enz.), zeilen, beslag en accessoires van alle dinghies en catamarans op voorraad.

Ook verkopen wij boven- en onderdekzeilen, trailers, trolleys en een uitgebreid assortiment watersportartikelen waaronder lijnen, blokken en klemmen van Harken, Ronstan, Holt, Allen en Seldén.

Zeilkleding
Zeilkleding nodig? Sailcenter voert de grootste collectie zeilkleding van Magic Marine, Zhik en Gill in dames en heren modellen. In iedere maat voor jong en oud. Kom gerust eens langs in onze showroom.
 

Evenementen Service
Sailcenter is op de meeste grote zeilevenementen aanwezig met de Sailcenter Service Container. Bekijk het evenementenoverzicht op welk evenement we service verlenen. Wij hebben bijna alle onderdelen bij ons, maar wil je er zeker van zijn dat we het juiste onderdeel voor jouw zeilboot bij ons hebben, dan kun je vooraf je bestelling bij ons plaatsen. Wij zorgen dat het op het zeilevenement afgeleverd wordt.

Charterboten
Sailcenter verhuurt ook charterboten, waaronder wedstrijd Optimisten, Lasers en 29-ers. Neem voor meer informatie hierover contact met ons op.


Reparaties & onderhoud
Ook voor reparaties en onderhoud van uw zeilboot of catamaran kunt u bij ons terecht. Wij beschikken over zeer deskundige reparateurs. Vooraf geven wij u altijd een prijsopgave, zodat u niet voor verrassingen komt te staan.

Tweedehands
Wij verkopen niet alleen nieuwe zeilboten. We hebben regelmatig zeer aantrekkelijke tweedehands boten in de aanbieding. Ze staan allemaal op Marina Muiderzand opgesteld en u kunt ze ook alvast in de sectie 'tweedehands'  in onze online shop bekijken.


Online watersportwinkel
Alles wat wij in onze zeilshop verkopen bieden wij ook aan in onze webshop. Via onze online watersportwinkel kunt u waar en wanneer het u uitkomt alles voor uw boot kopen. Alle bestellingen worden op dinsdag, woensdag, donderdag en vrijdag aangetekend verstuurd met Post NL.

Is online kopen niets voor u? Kom dan bij ons langs op Marina Muiderzand! Ons team van medewerkers geeft u deskundig advies. Wij zijn van dinsdag tot en met zaterdag geopend van 10.00 - 18.00 uur en u kunt gratis parkeren voor de deur!

Tot ziens op Muiderzand of op Sailcenter.nl!