+31(0)36 540 88 95
Select language
Select currency
Laser Bahia Comfort
Laser Bahia Comfort Laser Bahia Comfort Laser Bahia Comfort Laser Bahia Comfort

Laser Bahia Comfort

Artikelnr.: 13000C

€7.350,00
Aantal

Proefvaart aanvragen Voeg aan wenslijst toe
De ideale polyethyleen zeilboot voor het hele gezin!

De Laser Bahia Comfort is een boot waar je alle kanten mee uitkunt: zeilen, roeien of je hangt er een buitenboordmotor achter. Door zijn stabiliteit, doordachte layout en eenvoudige reefsysteem is het de perfecte boot voor iedereen die wil beginnen met zeilen.


Sterk en nauwelijks onderhoud
De Laser Bahia is vervaardigd uit een Polyethyleen Tri-Skin Foam. Dit maakt de Bahia vrijwel onderhoudsvrij en heel robuust en verschaft een ongekende duurzaamheid. De rompvorm is zeer stabiel en de ruime kuip biedt binnenboord zitgelegenheid voor 5 volwassenen. Door de extra hoge giek en door het neerhouder systeem kan de bemanning in de kuip gemakkelijk heen en weer bewegen. De rolfok en het eenvoudige reefsysteem zorgen ervoor dat je onder iedere omstandigheid kunt zeilen. Laat de wind het afweten, dan kun je met de Laser Bahia ook roeien of motoren.
 

Veilig en comfortabel
De rompvorm is heel stabiel en de ruime kuip biedt binnenboord zitgelegenheid voor 5 volwassenen. Dit geeft een heel veilig gevoel. Slaat de boot toch om, dan is hij onder andere door de ingebouwde handgrepen gemakkelijk weer overeind te krijgen - helemaal als de mast is voorzien van het als optie leverbare drijflichaam. En je hoeft geen halsbrekende toeren uit te halen om weer in de boot te komen. Door de extra hoge giek en doordat de boot geen neerhouder heeft die je in de weg zit maar een gnav (een omgekeerd systeem, dat de giek van bovenaf naar beneden duwt) kan de bemanning in de kuip gemakkelijk heen en weer bewegen. De rolfok en het eenvoudige reefsysteem zorgen voor bedieningsgemak en zorgen ervoor dat je als het harder gaat waaien in een handomdraai het zeiloppervlak kunt verminderen.


Meer dan alleen een zeilboot
Laat de wind het afweten, dan kun je met de Bahia ook heel goed roeien. Wil je gebruik maken van deze mogelijkheid laat de boot dan leveren met de speciale opbergkist. Hierin kunnen de deelbare riemen en roeidollen worden opgeborgen, terwijl de afneembare deksel als roeibank kan worden gebruikt.


Motor
De Bahia kan heel eenvoudig worden voorzien van een motorsteun, die je vastzet met twee pennen. Meer dan 4pk heb je niet nodig om een flinke snelheid te halen. Wil je weer zeilen, dan kun je de motor kwijt in de opbergkist.


Ontdek meer op www.laserperformance.nl

 

Uitvoering

De Laser Bahia Comfort is geheel vaarklaar en wordt standaard geleverd met:
 
  • Reefbaar grootzeil
  • Rolfok
  • Klapzwaard
  • Oplooproer
  • Zilveren mastenset
  • Kleur: iceblue
 

Specificaties Laser Bahia Comfort

 
Lengte 4,60 m
Breedte 1,80 m
Masthoogte 7,50 m
Diepgang romp 1,15 m
Gewicht romp 155 kg
Niveau Beginner - gevorderd
Zeiloppervlak grootzeil 10,50 m2
Zeiloppervlak fok 3,75 m2
Aantal personen 1 - 6
Transport Combitrailer
 

Handleidingen en links


 

Gerelateerde producten

Navigatie